Ordinær generalforsamling 2016

Boldklubben AIK Frederiksholm indkalder hermed til den årlige ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen foregår onsdag 24. februar 2016 kl.19.00 i klublokalerne på P. Knudsensgade 27 i København SV., og dagsordenen er efter vedtægterne.

Læs mere…
 
Hattrick bag AIK-sejr
Herresenior 1
Lørdag, 23. maj 2015 00:00

Tommy "Tordenstøvle" Andersen scorede hattrick for AIK Frederiksholm i 3-1-sejren over Volvox.

Med tre mål og dermed et hattrick var den garvede målræv Tommy ”Tordenstøvle” Andersen endnu engang ophavsmanden til en solid 3-1-sejr for AIK Frederiksholm hjemme mod Volvox i lørdagens hjemmekamp. Størrelsen på sejren var dog en smule for lille efter spil og chancer.

Læs mere…
 
Første sejr i et halvt år
Herresenior 1
Lørdag, 25. april 2015 00:00

Frederik Bloks scoring for AIK Frederiksholm til 4-1 mod ØKF lukkede kampen.Efter over et halvt år uden en turneringssejr lykkedes det så endelig for AIK Frederiksholm lørdag eftermiddag at hive alle tre point i hus, da holdet på hjemmebane besejrede ØKF med 4-3. Samtlige mål blev scoret i anden halvleg, hvor især tilbagevendte Tommy Andersen gjorde den helt store forskel. Han lynede da også to gange, mens Mikkel Stoltz og Frederik Blok tegnede sig hjemmeholdets øvrige mål. Helt unødvendigt kom der til allersidst spænding i kampen igen, da ØKF scorede to mål i kampens overtid til slutresultatet 4-3.

Læs mere…
 
Stækket hold tæt på point
Herresenior 1
Søndag, 03. maj 2015 00:00

AIK Frederiksholm var tæt på at få point mod 1way FF trods undertal i det meste af kampen.Trods et utal af afbud og ti mand på banen i størstedelen af kampen var AIK Frederiksholm alligevel uhyggeligt tæt på at få point med hjem fra opgøret ude mod 1way FF. Men de stribede frederiksholmere måtte tage til takke med et smalt 2-1-nederlag mod et hold, der var heldige med gæsternes stækkede mandskab. Lars Andersen scorede AIK Frederiksholms enlige mål, da han udlignede halvvejs i anden halvleg i en situation, hvor man spillede med kun ni mand mod 11.

Læs mere…
 
free pokerfree poker

Live update!

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm