Fanklubben Blue Stripes

Allan Sørensen fra Fanklubben Blue StripesAIK Frederiksholms fanklub hedder "Blue Stripes" (De Blå Striber) og ledes af Allan Sørensen. Fanklubben blev stiftet i 2012 og følger trofast klubbens førstehold for herresenior til både hjemmekampe og udekampe. Fanklubben er førsteholdets såkaldte 12. mand. Opbakningen betyder rigtig meget for spillerne og er med til at give det ekstra, der nogle gange skal til for at hive sejren i hus.

Fanklubben Blue Stripes besidder både flag og tromme, som flittigt bliver brugt under AIK Frederiksholms kampe.

Vil du være en del af frederiksholmernes fanklub, kan du kontakte fanklubben på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Slagsang
AIK Frederiksholms herresenior har sammen med Hasse Møller produceret en slagsang med titlen "Vi er fra AIK Frederiksholm". Lyt til frederiksholmernes slagsang her.

Billeder
Se billeder af Fanklubben Blue Stripes i aktion under førsteholdets kampe.