Bøllebank af Politiet

Herresenior 1
Lørdag, 30. august 2014 00:00

PI Fodbold, tidligere kendt som Politiet, uddelte bøllebank i lørdagens turneringskamp i Valby Idrætspark mod AIK Frederiksholm, som måtte lægge ryg til et 4-0-nederlag. Der var således stor styrkeforskel på de to mandskaber i en kamp, hvor frederiksholmerne trods alt spillede sig godt op i løbet af anden halvleg uden dog på noget tidspunkt at komme i nærheden af point.
 

Træner Allan Hansen havde givet udtryk for sin frygt inden lørdagens hjemmekamp mod PI Fodbold, og det skulle da også vise sig at holde stik. For allerede fra kampens start satte PI sig på kampen og spillede bolden fornuftigt rundt.

Det var ikke helt tilfældet for AIK Frederiksholm, som i flere situationer virkede usikre og havde store problemer med at holde bolden i egne rækker. Holdet spillede i en helt ny formation og med et par nye spillere i truppen, hvilket kan være en del af forklaringen, men hovedårsagen skal formentlig findes i den dårlige træningstilstand.

Vi skulle alligevel helt hen til midtvejs i første halvleg, før første scoring kom. Her slap Lars Andersen sin markering alt for let, hvilket bragte en PI-spiller alene igennem midt for mål, og så stod det 1-0 til gæsterne.

Første halvleg blev ikke en decideret nydelse, men frederiksholmerne skal alligevel have ros for at holde stand og ikke give op, selv om det sandt at sige ikke blev til mange offensivt farlige tiltag. Der var således resultatmæssig tilfredshed med 1-0-føringen til PI ved pausen.

Troen på point
Efter pausen var troen på point der stadig. Men den fik et slemt slag, da PI alt for let fik lov til at kombinere sig igennem AIK-defensiven. Et skud blev blokeret, men ingen fra hjemmeholdet gik til andenbolden, og så kunne PI uhindret banke bolden i nettet til 2-0.

Kun fem minutter senere var den gal igen. AIK Frederiksholm var på et af sine sjældne besøg i modstanderens straffesparksfelt, men mistede bolden. Og så slog PI en hurtig kontra, hvor bolden i sidste ende havnede på midten foran mål, hvor en PI-spiller stod helt umarkeret og kunne sætte bolden i mål til 3-0.

En rigtig ærgerlig start på anden halvleg, som gjorde, at spillerne havde svært ved at bevare troen på point. Men heldigvis – og som så ofte før – fortsatte AIK Frederiksholm med at kæmpe og kom bedre og bedre med i kampen, efterhånden som anden halvleg skred frem.

Faktisk spillede frederiksholmerne sig også frem til at par chancer, der måske nok burde have resulteret i en reducering. Det lykkedes da også til allersidst i kampens overtid for AIK Frederiksholm at score. Desværre i eget net. PI lagde i slutsekunderne et indlæg, som Emil Poulsen forsøgte at ekspedere væk ud over baglinjen, men forsvarsspilleren missede bolden fuldstændig og hamrede den ind i eget mål til slutresultatet 4-0.

Det ser efterhånden svært ud i den nystartede sæson, hvor det i de første fire kampe kun er blevet til et enkelt point. Det skal dog retteligt siges, at tre af modstanderne formentlig vil spille med helt i toppen om oprykning.

Anderledes skal det helst være allerede tirsdag 2. september kl.18.00, når AIK Frederiksholm spiller næste kamp på udebane mod ØKF.

 


AIK Frederiksholm-PI Fodbold 0-4 (0-1)
Opstilling (3-2-3-2): Mathias - Gert, Lars A., Emil - Kevin, Steffen B. - Kristian, Frederik M., Morten - Dennis C., Christian - (Mads, Nicko, Rolf).
Mål: 0-1 (22), 0-2 (48), 0-3 (53), 0-4 Emil (selvmål, 91).
Advarsler: Dennis C. (AIK Fr.holm).
 

 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm