Nyt nederlag efter tæt opgør

Herresenior 1
Tirsdag, 02. september 2014 00:00

AIK Frederiksholm leverede en skuffende indsats mod en middelmådig modstander, der dog var dygtige nok til mod slutningen af kampen at sætte gæsterne skakmat. ØKF scorede fire minutter før tid til 3-1, hvilket blev kampens resultat. Gert Nielsen stod for frederiksholmernes enlige mål.

Det var ikke fordi, at chancerne udeblev. Men det blev alligevel kun ved lige ved og næsten for AIK Frederiksholm i tirsdagens aftenkamp ude mod ØKF, der vandt 3-1.

Dagens modstander har ellers altid ligget godt til frederiksholmerne, og det var bestemt heller ikke en modstander med skræmmende styrke, der bød op til dans på en af de fjerneste baner på Kløvermarken med udsigt til Sverige.

Alligevel var AIK Frederiksholm kun en skygge af sig selv i stærkeste kampform. Det var årsag til, at ØKF faktisk virkede som bedst spillende af de to mandskaber – i hvert fald i første halvleg – hvor frederiksholmernes defensiv endnu engang så vaklende ud. Det kan i høj grad skyldes for ringe hjælp fra midtbanen, der i store perioder virkede anonyme.

Vi skulle alligevel helt frem til 32. minut, før første mål faldt – og desværre til hjemmeholdet. Endnu engang glimrede AIK’erne ved en dødbold, og en ØKF-spiller kunne således let heade bolden i mål efter et hjørnespark.

Tre minutter før pausen følte AIK Frederiksholm sig snydt for et straffespark, da Kevin Simonsen blev væltet omkuld i det kriminelle felt. Men dommerens fløjte forblev tavs, så stillingen fortsat var 1-0 halvvejs i kampen.

Kun to minutter inde i anden halvleg fik anfører Gert Nielsen i forsøget på en tilbagelægning på mystisk vis i stedet afleveret bolden til en modstander, der alene med Mathias Andersen i AIK Frederiksholms mål heldigvis måtte se sig som taber af mand-til-mand-duellen.

Minuttet senere stod tre frederiksholmere pludselig fri foran ØKF-målet efter en perle-aflevering fra Lars Andersen, men Kevin Simonsen headede på forunderlig vis bolden over mål fra en position nærmest på modstanderens målstreg.

Efter 53 minutter skete der så det, der ikke måtte ske. Forsvaret stod endnu engang passivt og så på, mens ØKF kombinerede sig let igennem og i helt fri position på kanten af straffesparksfeltet hamrede bolden i mål uden chance for AIK-keeperen til 2-0.

Med knap 20 minutters spil af anden halvleg burde AIK Frederiksholm være kommet på måltavlen, men en dobbeltchance først til den noget uskarpe Dennis Carlsson på hoved og dernæst Steffen Brandt med et skud, resulterede desværre ikke i gevinst, da en ØKF på stregen – eller var det lidt inde i målet? – reddede bolden.

I det 73. minut driblede Dennis Carlsson sig igennem ØKF-forsvaret, men afslutningen kun få meter fra målstregen kunne man godt have ønsket sig bedre, og bolden endte i sidenettet. Med et kvarter igen kunne frederiksholmerne dog for første gang juble i kampen.

Det skete, da Gert Nielsen var vågen og hurtigt opsnappede en løs bold fra ØKF-målmanden, som han strøg forbi og trillede bolden i det tomme mål til 2-1.

AIK Frederiksholm forsøgte mod slutningen af kampen at presse på for en udligning, men rigtig tæt kom man aldrig, og derfor var det altsigende, at ØKF i stedet med fire minutter tilbage fik scoret på endnu en dødbold efter hjørnespark, hvor markeringen endnu engang svigtede totalt. Og så var den kamp afgjort.

Skuffelsen var naturligvis stor efter kampen. Både set i lyset af at der bør hentes point mod modstandere af samme styrke som ØKF og fordi AIK Frederiksholm endnu engang udstillede sine store mangler grundet manglende træning.

Næste kamp er lørdag 6. september kl.13.00 hjemme mod nyoprykkede 1way FF, som er startet sæsonen stærkt. Så spændende bliver det.

 


ØKF-AIK Frederiksholm 3-1 (1-0)
Opstilling (3-2-3-2): Mathias - Thomas M., Gert, Emil - Steffen B., Kristian - Lars A., Kevin, Julien - Frederik M., Christian - (Dennis C., Anders F.).
Mål: 1-0 (32), 2-0 (53), 2-1 Gert (75), 3-1 (86).
Advarsler: Kevin (AIK Fr.holm).

 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm