Forløsende sejr mod Volvox

Herresenior 1
Søndag, 28. september 2014 00:00

AIK Frederiksholm sejrede 3-1 ude mod Volvox.AIK Frederiksholm er kommet ind i en hel stime og sikrede sig søndag sin anden sejr i træk - denne gang ude mod Volvox, der blev besejret 3-1. Især første halvleg vil blive husket for spil til ét mål - nemlig hjemmeholdets, og det burde have været blevet til mere end det ene mål Gert Nielsen scorede inden pausen. I anden halvleg øgede Gert Nielsen på straffespark til 2-0, inden Frederik Marker med fem minutter igen slog sejren fast til 3-1.

Optimismen var helt i top inden søndagens udekamp mod Volvox. Efter en dejlig og fuldt fortjent 5-2-sejr ugen før hjemme mod TKC var der da også god grund til at være optimistisk. For AIK Frederiksholm har efter en særdeles svær start på efterårssæsonen efterhånden rejst sig igen, og holdet skulle vise, om der trods alt kun var tale om en enlig svale.

Det gav især første halvleg mod Volvox en tydelig indikation på. Og heldigvis var der ikke tale om en enlig svale. For AIK Frederiksholm viste allerede fra kampens start stort overskud og forløsende flot spil. Boldomgangen var fiks og hurtig, afleveringerne ramte medspillerne, og holdet havde fuldstændig styr på defensiven samtidig med, at man i dén grad viste tænder i opspillet. Det var sandt og sige en fornøjelse at overvære.

Eneste kritikpunkt var en bekymrende uskarphed foran modstandernes mål. For godt nok tilspillede frederiksholmerne sig adskillige chancer, men når det virkelig gjaldt, og bolden skulle det sidste stykke over stregen, svigtede evnerne.

Allerede efter syv minutters spil blev Dennis Carlsson sendt alene af sted med en stikning i dybden. Men i mand-til-mand-situationen mod Volvox-målmanden blev det hjemmeholdets keeper, der trak det længste strå og afværgede den store scoringschance. Kun to minutter senere stod Kevin Simonsen nærmest ansigt til ansigt med målmanden, men hans afslutning lignede mere en tilbagelægning fremfor en kvalificeret afslutning.

Og sådan slog AIK Frederiksholms opspil ind som bølger mod en klippevæg uden for alvor at have kraft nok til at bryde igennem. Vi skulle således helt hen til fire minutter før pausen, da frederiksholmerne endnu engang forsøgte sig i noget, der egentlig ikke så ud til at blive en stor chance.

Frederik Marker fandt med en fiks aflevering inde i feltet den aldrende men stadig vævre Gert Nielsen, som dirigerede bolden i mål til en fortjent 1-0-føring til AIK Frederiksholm. Det blev også stillingen ved pausen.

Fortsatte overlegne stil
I anden halvleg fortsatte frederiksholmerne den overlegne stil, og på et indlæg fra højre stod dommeren så godt placeret, at han resolut fløjtede for straffespark, da Volvox-målmanden for at nå bolden forsøgte at fjerne AIK Frederiksholms kæmpe Niels Andersen på ureglementeret vis tæt på mål. Det må man ikke, og Gert Nielsen udnyttede tilbuddet fra 11-meter pletten på sikker vis og bragte AIK Frederiksholm foran 2-0 efter syv minutters spil i anden halvleg.

Det var som om, at frederiksholmerne med den komfortable føring gik lidt ned i kadence, og Volvox fik mere plads til at spille bolden rundt. Det gav lidt uro i AIK-defensiven, hvilket hjemmeholdet desværre fik udnyttet. Målmand Mathias Andersen så heller ikke specielt godt ud i situationen, og han burde uden tvivl have holdt fast i bolden på et fladt indlæg. I stedet sprang bolden fra målmanden og lige hen til en Volvox-spiller, der let trillede den i mål til reducering 1-2.

Minuttet efter var den gal igen, og Volvox kunne meget let have udlignet, hvis det ikke havde været for den ene stolpe, der heldigvis reddede afslutningen. Ærgerligt, at holdet indimellem fortsat mister koncentrationen i få minutter, hvilket altså kan få stor betydning for kampens udfald.

Heldigvis fik frederiksholmerne langsomt rystet chokket af sig, og det burde være blevet 3-1 med 17 minutter igen, da Kevin Simonsen i helt fri position i modstanderens lille felt header bolden direkte i Volvox-keeperens hænder på et flot indlæg fra Lars Andersen.

Der var derfor unødig stor spænding om kampens udfald helt hen til fire minutter før tid, hvor det så endelig lykkedes gæsterne at lukke kampen. Det skete, da Frederik Marker tæt under mål headede bolden i mål til 3-1, hvilket blev kampens resultat. Det udløste en forløsende sejr - den anden i træk - og skønne tre point, der sender holdet op på en niendeplads i rækken.

Næste kamp er på lørdag 4. oktober kl.13.00 hjemme mod Vestia.

 


Bk. Volvox-AIK Frederiksholm 1-3 (0-1)
Opstilling (4-4-2): Mathias - Lars A., Kristian, Anders F., Mikkel - Gert, Niels, Kevin, Anders K. - Dennis C., Frederik M. - (Marc, Morten O.).
Mål: 0-1 Gert (41), 0-2 Gert (straffe, 52), 1-2 (58), 1-3 Frederik M. (86).
Advarsler: Ingen. 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm