Festen fusede ud trods lynstart

Herresenior 1
Lørdag, 04. oktober 2014 00:00

Dennis Carlsson har bragt AIK Frederiksholm foran 2-0 mod Vestia.Med kun 10 mand på banen det første kvarter bragte AIK Frederiksholm sig foran 2-0 i lørdagens hjemmekamp mod Vestia. Desværre fusede festen ud, da holdet efter at være blevet fuldtallig måtte se gæsterne udligne inden pausen og sætte trumf på sejren med tre scoringer i anden halvleg til resultatet 2-5. Dennis Carlsson, der var hjemmeholdets lyspunkt, scorede begge frederiksholmernes mål.

En noget kaotisk optakt til kampen lørdag hjemme mod Vestia udviklede sig mystisk nok positivt i starten af kampen. Hele tre spillere blev desværre forsinket til kampen og nåede først frem efter et kvarters spil, hvorfor AIK Frederiksholm måtte starte med kun 10 mand på banen.

Alligevel var det i første halvdel af første halvleg, at hjemmeholdet spillede bedst trods en mand i undertal. Men en Dennis Carlsson i hopla i angrebet lignede det, at fundamentet til noget stort blev støbt allerede efter seks minutter.

Her modtog Dennis Carlsson en lang bold fra Lars Andersen og helt resolut blev bolden banket i nettet til en overraskende og dejlig 1-0-føring.

Der gik kun fem minutter yderligere, inden måltavlen viste 2-0. Igen var Dennis Carlsson manden med den afgørende fod på bolden. Han modtog bolden inde i modstanderens straffesparksfelt og med en fiks finte drejede han rundt på en tallerken og udplacerede målmanden. Et flot mål.

Det kunne også være blevet 3-0 efter 16 minutters spil, da Kevin Simonsen desværre ikke fik ordentlig ram på et godt indlæg. Den unge frederiksholmers hovedstød gik desværre over mål.

Kampen vendte
Langsomt begyndte kampen at vende, og selv om Vestia indimellem havde haft et par chancer, var det som om, at gæsternes kombinationer begyndte at hænge bedre og bedre sammen samtidig med, at hjemmeholdets spil blev mere og mere usammenhængende.

Derfor var det ikke alt for overraskende, da Vestia efter 29 minutter brød igennem AIK-defensiven - alt for let, vil de fleste mene - og uden problemer reducerede til 2-1. Der gik ikke mere end otte minutter, før der var balance i regnskabet. Ingen frederiksholmere gik til bolden efter et indlæg, og så havde Vestia igen let ved at sparke bolden det sidste stykke over målstregen til 2-2.

Dennis Carlsson nåede at være på spil igen få sekunder inden pausen, da Lars Andersen på ny sendte den vævre angriber af sted. Efter nogle dribilinger i venstre side af modstanderens straffesparksfelt afsluttede Dennis Carlsson, men Vestia-keeperen parrerede desværre bolden til hjørnespark.

AIK Frederiksholm kom aldrig rigtig ud til anden halvleg, og det hjalp nu heller ikke meget på vej, at målmand Mathias Andersen trods højlydt råben "jeg har" ikke nåede frem til et Vestia-indlæg, som en angriber i stedet kunne heade i netmaskerne til 2-3.

Seks minutter senere blev det 2-4, da ingen går til bolden efter et udspark fra Vestia-målmanden. I stedet bliver en Vestia-angriber sendt alene igennem med en stikning i dybden. To træk lidt ind i banen bragte ham helt fri til afslutning, og Mathias Andersen kunne ikke gøre meget ved den bold.

Diskutabel situation
Godt tyve minutter før tid opstod så en situation, som kan diskuteres længe. Dommeren dømte frispark på kanten af Vestias straffesparksfelt, da den fremstormende målmand blokerede et skudforsøg fra Dennis Lystrup med hænderne uden for feltet.

Men helt uforståeligt medførte den ulovlige handling hverken gult eller rødt kort til keeperen. Fair nok, hvis dommeren vurderede, at målmanden ikke var bageste mand, at han så ikke fik rødt kort. Men forsætlig hånd på bolden uden for straffesparksfeltet bør som minimum udløse et gult kort. En ærgerlig dommerfejl i et afgørende øjeblik.

AIK Frederiksholm kom aldrig rigtig frem til de helt farlige afslutninger, mens Vestia havde sine forsøg bl.a. med en afslutning på overliggeren og en anden på stolpen. Det bliver da også til en enkelt scoring mere, da AIK viste ekstrem ringe forsvarsspil.

To forsvarer omringer en Vestia-angriber ved det ene hjørneflag. Alligevel får han lov til at trække forbi begge spillere, trækker yderligere ind i banen og hamrer herefter bolden i mål til slutresultatet 2-5.

Et ærgerligt udfald på en kamp, der ellers begyndte så godt.

Næste kamp er lørdag 11. oktober kl.15.00 ude mod lokalrivalerne fra Pioneren.

 


AIK Frederiksholm-Vestia 2-5 (2-2)
Opstilling (4-4-2): Mathias - Lars A., Kristian, Anders F., Mikkel - Morten O., Niels, Kevin, Steffen B. - Dennis C., Dennis L. - (Frederik M, Morten L.).
Mål: 1-0 Dennis C. (6), 2-0 Dennis C. (11), 2-1 (29), 2-2 (37), 2-3 (53), 2-4 (59), 2-5 (83).
Advarsler: Ingen. 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm