Vanvittig slutspurt gav næsten point

Herresenior 1
Søndag, 26. oktober 2014 00:00

AIK Frederiksholm satte vanvittig slutspurt ind, men tabte alligevel 4-5 ude mod Nørrebro Bk.Ved stillingen 5-0 til hjemmeholdet med 20 minutter igen var der ikke mange, der havde troet, at der skulle komme fornyet spænding om sejren i søndagens udekamp mod Nørrebro Bk. Men på en vanvittig slutspurt lykkedes AIK Frederiksholm at reducere til 4-5, inden dommeren fløjtede af. Havde kampen varet et par minutter mere, kunne det meget vel være blevet til mindst ét point til frederiksholmerne. Gæsternes målkonge var Danny Nielsen, der scorede alle fire mål.

Det startede ganske godt med adskillige gode kort i hånden. Men så væltede korthuset pludselig for derefter mod slutningen af kampen hurtigt at blive bygget næsten helt op igen. Så metaforisk kan søndagens udekamp mod Nørrebro Bk. Beskrives. Forklaring følger her.

AIK Frederiksholm kom fornuftigt fra start. Godt nok tilfaldt kampens første store chance hjemmeholdet Nørrebro, da bolden ramte overliggeren efter bare seks minutter, men det var på ingen måde sigende for kampens forløb.

For frederiksholmerne var klart de mest toneangivende i store dele af første halvleg. Holdet spillede sig da også til flere chancer, som burde være udnyttet væsentligt bedre, end det var tilfældet.

Rasmus Dybdal var tæt på halvvejs i halvlegen efter et hjørnespark, men hans afslutning blev reddet på målstregen. Fem minutter senere fik gæsterne en dobbeltchance – først til Kevin Simonsen, der ikke fik ram på bolden og i det hele taget virkede stækket og uden den selvtillid og tro på sig selv, som der gerne skal til i de tilspidsede situationer foran mål.

Dernæst fik Frederik Marker muligheden, men heller ikke han ramte bolden, som han skulle, og så løb dobbeltchancen ud i ingenting.

I det hele taget var der tale om et stormløb mod Nørrebros mål. Efter 31 minutters spil blev Dennis Carlsson sendt alene af sted mod mål, men trods en vis portion kølighed endte hans afslutning på stolpen, og det tæller som bekendt ikke i målregnskabet.

Det gør det til gengæld, når der bliver begået straffe, og modstanderen er sikkerheden selv i afslutningen, hvilket skete tre minutter senere, og så stod det altså noget ufortjent 1-0 til hjemmeholdet. Sekunder inden dommeren fløjtede til pause var den så gal igen, da Nørrebro fik frit spil centralt lige uden for AIK-feltet. Der var ingen slinger i valsen, og afslutningen langt udefra strøg i mål til 2-0. Så var der pause.

Det blev aftalt i pausen, at man skulle gå ud og fortsætte det positive spil frem ad banen og samtidig få noget mere styr på defensiven. Det første lykkedes, og kun to minutter inde i anden halvleg var Dennis Carlsson igen tæt på, da han tæt fra mål afsluttede men desværre forbi.

Ti minutter senere begyndte AIK-korthuset for alvor at vakle. Nørrebro spillede klogt og havde gennemskuet, hvor frederiksholmerne netop denne dag var mest sårbare. Det blev 3-0 på en kontra, og efter 65 minutter blev det 4-0, da en lang bold splittede AIK-forsvaret ad. Yderligere to minutter senere væltede korthuset totalt, da Nørrebro øgede til 5-0.

Med små 20 minutter tilbage af kampen var der ikke mange, der forventede, at der nogensinde kunne blive spænding om kampens vinder. Men det blev der i høj grad. For det var netop på det tidspunkt, at indskiftede Danny Nielsen startede sit one-man-show.

Mand i undertal
Nuvel, Nørrebro havde fået et gult kort og spillede derfor med en mand i undertal, da Danny Nielsen reducerede til 1-5. Kort før hjemmeholdet blev fuldtalligt, lykkedes det at reducere yderligere til 2-5 af den heroisk fightende AIK’er.

Det blev såmænd også 3-5 med et minut tilbage – og igen var Danny Nielsen ophavsmand. Og for at det ikke var løgn, nettede samme Danny Nielsen endnu engang i overtiden til 4-5, og man anede et vanvidscomeback af AIK Frederiksholm.

Desværre var der ikke mere tid at give af, og dommeren fløjtede kampen af til slutresultatet 5-4. Flere tænkte, at havde kampen bare varet et par minutter yderligere, kunne det meget vel være blevet til mindst et point for frederiksholmerne, der dog ikke helt kendte deres besøgstid.

Det bør således være muligt at få mindst et point og også tre point, når man som hold scorer fire mål. Men det har været AIK Frederiksholms helt store udfordring i efteråret – at der ganske enkelt bliver lukket alt for mange mål ind bagude.

Ind til det bliver rettet, bliver det endda rigtig svært at spille med om topplaceringerne i rækken.

Næste og sidste turneringskamp i efteråret er lørdag 8. november kl.13.00 hjemme i Valby Idrætspark mod FC Nyhavn, der ligger helt i top og endnu ikke har tabt en kamp i denne sæson. Samtidig har de kun lukket syv mål ind i 12 kampe, hvorfor det bliver noget af en udfordring for frederiksholmerne. Men hvorfor ikke. AIK Frederiksholm har som undertippet tidligere besejret FC Nyhavn.

 


Nørrebro Bk.-AIK Frederiksholm 5-4 (2-0)
Opstilling (4-4-2): Mathias - Nicklas, Lars A., Mads C., Morten O. - Gert (anfører), Kevin, Rasmus, Morten L. - Dennis C., Frederik M. - (Claus, Nick, Danny).
Mål: 1-0 (35), 2-0 (45), 3-0 (57), 4-0 (64), 5-0 (66), 5-1 Danny (71), 5-2 Danny (81), 5-3 Danny (88), 5-4 Danny (90).
Advarsler: Nørrebro Bk. 1. 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm