1-1 mod Valby Bk.

Herresenior 1
Søndag, 08. februar 2015 00:00

Årets første træningskamp søndag mod Valby Bk. sluttede uden vinder. Resultatet 1-1 må siges at være retfærdigt nok. Til trods for at Valby Bk. sad på spillet i det sidste kvarter af kampen, var det AIK Frederiksholm, der producerede den største chance for endnu et mål. Men det blev ved det ene mål, Gert Nielsen scorede i første halvleg, da han udlignede hjemmeholdets føring. 

AIK Frederiksholms herresenior kom godt fra start i det nye år, da holdet søndag eftermiddag på "udebane" mod serie 2-holdet Valby Bk. spillede 1-1.

Et par nytilkomne spillere havde fundet vej til 14-mandstruppen til søndagens træningskamp, og debutanterne gjorde det aldeles hæderligt i en kamp, hvor det naturligvis var tydeligt, at der stadig mangler at blive banket noget vinterrust af bentøjet, men som samtidig også udmærkede sig ved at være en særdeles fair spillet kamp mellem to modstandere, der matchede hinanden godt styrkemæssigt.

Valby Bk. bragte sig i front efter 20 minutters spil, da en modstander fik lov til at tackle sig igennem tre AIK'ere for til sidst at kunne sætte bolden sikkert ind til 1-0. Udligningen faldt små ti minutter senere, da Dennis Carlsson drev gæk med Valby-forsvaret, som ikke så anden udvej end at nedlægge AIK-angriberen i det kriminelle felt.

Gert Nielsen blev sat til at sparke fra 11-meter-pletten, men helt uvant for den rutinerede skytte fik Valby-keeperen halvklaret forsøget. Heldigvis kom bolden retur, så Gert Nielsen kunne gøre arbejdet færdig og udligne til 1-1.

Det blev også kampens resultat, hvor man ellers som anden halvleg skred frem blev mere og mere nervøs for, om AIK-korthuset ville kunne blive stående i det massive Valby-stormvejr. Det kunne det heldigvis, og med lidt held havde frederiksholmerne da også trukket sig ud af kampen med en sejr, hvis bare gæsternes forsøg på overligger og stolpe var gået i mål.

Der var store roser over hele linjen til holdets præstationer og til Frederik Marker på midtbanen i særdeleshed. Han spillede vel nok en af sine bedste kampe længe og formåede at modtage bolden og skille sig hurtigt og fornuftigt af med den igen til en medspiller. Den linje må han gerne fortsætte i resten af sæsonen.

Næste træningskamp er lørdag 22. februar kl.15.00, hvor Brøndby IF er værter på Brøndby Stadion.
 


 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm