Ufortjent nederlag mod CBS

Herresenior 1
Lørdag, 21. marts 2015 00:00

AIK Frederiksholm tabte ufortjent 1-3 til CBS i lørdagens træningskamp.Resultatet var på ingen måde retvisende for spillets fordeling, da AIK Frederiksholm lørdag formiddag måtte lægge ryg til et 1-3-nederlag hjemme mod CBS Fodbold. Dennis Lystrup scorede frederiksholmernes enlige mål halvvejs i første halvleg.

AIK Frederiksholm og CBS Fodbold matchede hinanden godt, da de lørdag formiddag tørnerede sammen i en træningskamp på kunstgræsset i Valby Idrætspark. Hjemmeholdet havde grundet flere afbud støvet et par gamle koryfæer af i form af Steffen Lauritsen og Mark Mikkelsen, der viste, at de bestemt stadig kunne være med.

CBS kom dog bedst fra start, og hjemmeholdet formåede ikke rigtig at få gang i pasningsspillet i første halvdel af første halvleg. Det var dog direkte uheldigt, at gæsterne bragte sig i front allerede efter kun seks minutters spil, da en ellers ufarlig afslutning blev rettet af i mylderet af spillere i straffesparksfeltet, og så stod det pludselig 1-0 til CBS.

Som kampen skred frem fik AIK Frederiksholm mere styr på spillet, og chancerne begyndte også at vise sig. Efter godt 20 minutters spil gav det da også bonus, da Dennis Carlsson fikst fandt Dennis Lystrup i dybden. Alene med CBS-målmanden satte Lystrup bolden kølig i netmaskerne til udligning 1-1.

Spillet bølgede herefter frem og tilbage med AIK Frederiksholm som det mest toneangivende mandskab, og holdet kom da også frem til flere chancer dog uden gevinst.

Efter pausen fortsatte frederiksholmerne ufortrødent, og ti minutter inde i anden halvleg blev Dennis Carlsson nedlagt tre meter inde i feltet af en lidt for ivrig CBS-målmand. Af mystiske årsager valgte dommeren at fløjte for frispark på kanten af feltet i stedet for straffespark til stor frustration for hjemmeholdet.

Og så gik det, som det desværre indimellem gør, når et hold på uretfærdig vis bliver frataget en oplagt scoringsmulighed. CBS spillede sig frem til en chance, som AIK-forsvaret ikke fik clearet. Og så endte bolden hos en CBS-spiller, der let kunne sætte bolden i mål til 2-1.

AIK Frederiksholm fortsatte trods den våde karklud i ansigtet med at klø på, og holdet var i store perioder fortsat det mest toneangivende hold på banen. Det kunne dog godt ses, at kræfterne blev færre og færre, som kampen skred frem, og markeringerne sad løsere og løsere.

Men bedst som frederiksholmerne satte de sidste kræfter ind for en ellers fortjent udligning, skete der så det, der bare ikke må ske – og slet ikke så kort før tid. Et ellers ufarligt hjørnespark fra CBS blev sparket tæt ind foran mål, hvor målmand Mathias Andersen på mystisk vis i stedet for at gribe bolden boksede den ind i eget net til kampens slutresultat 1-3.

Et resultat, der på ingen måde var særligt sigende om styrkeforholdene mellem de to mandskaber, men som gav hjemmeholdet en lærestreg om at kende sin besøgstid, når chancerne byder sig.

Med de mange afbud til kampen og det trods alt ganske fornuftige spil ser det alligevel lovende ud for frederiksholmerne, inden de 2. april kl.13.30 tørner ud i årets første turneringskamp hjemme mod et af rækkens tophold Bispebjerg Bk. 
 

 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm