Premiere-nederlag mod Bispebjerg

Herresenior 1
Torsdag, 02. april 2015 00:00

20150402-bispebjergForårssæsonens premiere Skærtorsdag hjemme mod Bispebjerg blev ikke som håbet for AIK Frederiksholm. Dertil manglede de mange gode takter fra træningskampene, og selv om der var spænding med stillingen 0-1 helt hen til syv minutter før tid, kunne gæsterne alligevel gå fra kampen med en solid sejr på 3-0.

Forventningerne var høje inden forårssæsonens premierekamp Skærtorsdag hjemme mod Bispebjerg. Og med god grund. For AIK Frederiksholm havde vist godt spil i træningskampene i opstarten. Vanen tro var der en del afbud til kampen. Alligevel kunne frederiksholmerne mønstre et slagkraftigt hold med plads til tre debutanter.

Kampen begyndte meget lige, og det var som om, at de to mandskaber lige skulle se hinanden lidt an. Spillet bølgede således frem og tilbage på banen, uden dog nogen af holdene spillede sig frem til oplagte scoringschancer. Som halvlegen skred frem overtog Bispebjerg spillet mere og mere, og halvvejs faldt kampens første scoring så. Det var vel egentlig ikke engang en rigtig chance, men passivt spil i AIK-defensiven gjorde det pludselig meget let for en energisk Bispebjerg-angriber, som strøg igennem og satte bolden i netmaskerne bag en chanceløs målmand Mathias Andersen.

Scoringen åbnede lidt mere op for kampen, men hjemmeholdet havde store problemer med at fastholde bolden i egne rækker, og opspillet løb ofte alt for hurtigt ud i sandet, og så kunne man gøre sig klar til at erobre bolden igen. Det skal dog siges, at den bageste defensiv generelt stod fornuftigt, hvilket da også afholdt Bispebjerg fra de helt store chancer i resten af halvlegen.

Efter pausen kom AIK Frederiksholm bedre med i kampen igen, og hjemmeholdet spillede sig da også tættere og tættere på modstanderens mål. Et lidt hårdt dømt gult kort og dermed ti minutters udvisning til Christian Sloth efter et kvarters spil satte dog en midlertidig dæmper på, og godt halvvejs i halvlegen var det som om, at frederiksholmerne igen faldt tilbage og havde sit hyr med at levere noget konstruktivt i det fremadrettede spil.

Så som anden halvleg skred frem begyndte frederiksholmerne også at sidde længere og længere fra deres markeringer, og Bispebjerg fik ofte alt for meget tid til at orientere sig og spille bolden videre.

Det blev også til et par store chancer til gæsterne, der var tydeligt nervøse over den smalle 1-0-føring så langt henne i kampen. Spændingen om resutatet var således fortsat intakt med syv minutter igen. Men så tog AIK-defensiven sig en gevaldig blunder, og Bispebjergs tidligere frederiksholmer Brian Ottosen strøg solo gennem forsvaret og øgede til 2-0.

Og så var det tydeligt, at AIK Frederiksholm mistede den sidste tro på point. Et stort målmandsdrop af Mathias Andersen med tre minutter tilbage gjorde ikke tingene bedre, og Bispebjerg kunne lukke kampen til 3-0. Grundlæggende et retvisende nok resultat, men det var nu alligevel ærgerligt for hjemmeholdet, at Bispebjergs sejr blev så klar, når nu der stadig var spænding om resultatet med syv minutter igen.

Premierekampen var på mange måder skuffende, men alle spillere har givet lovning på, at man vil prioritere fodbold endnu højere end nogensinde før, hvorfor man kan håbe, at der bliver langt færre afbud til både træning og kamp i de kommende uger.

Næste turneringskamp er lørdag 11. april kl.15.00 på Kløvermarken mod et af bundholdene Sundby KFUM. Her er kravet til frederiksholmerne uden tvivl point.
 


AIK Frederiksholm-Bispebjerg Bk. 0-3 (0-1)
Opstilling (3-5-2): Mathias - Gert (anfører), Martin B., Lars A. - Nicklas, Kristian, Josef, Rasmus, Christian - Frederik B., Dennis C. - (Mikkel, Danny, Alexander).
Mål: 0-1 (21), 0-2 (83), 0-3 (87).
Gule kort: Christian (AIK Fr.holm) 1.
Røde kort: Ingen. 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm