Stækket hold tæt på point

Herresenior 1
Søndag, 03. maj 2015 00:00

AIK Frederiksholm var tæt på at få point mod 1way FF trods undertal i det meste af kampen.Trods et utal af afbud og ti mand på banen i størstedelen af kampen var AIK Frederiksholm alligevel uhyggeligt tæt på at få point med hjem fra opgøret ude mod 1way FF. Men de stribede frederiksholmere måtte tage til takke med et smalt 2-1-nederlag mod et hold, der var heldige med gæsternes stækkede mandskab. Lars Andersen scorede AIK Frederiksholms enlige mål, da han udlignede halvvejs i anden halvleg i en situation, hvor man spillede med kun ni mand mod 11.

Et stækket frederiksholmer-hold skulle søndag forsøge at hive point med hjem fra udekampen mod 1way FF på Kløvermarken. Og det var til at starte med faktisk ikke til at se, at gæsterne havde afbud fra flere af deres stærke spillere. Første halvdel af første halvleg bød ikke på de helt åbne muligheder, og de to hold benyttede det meste af tiden på at se hinanden lidt an.

Efter godt 20 minutters spil opstod kampens på det tidspunkt største chance, da anfører Lars Andersen med en fin aflevering fra venstre fandt Frederik Marker inde foran mål. Bolden strøg desværre lige forbi den ene opstander på afslutningen fra Frederik Marker.

Samme Frederik Marker, der godt kan lide de snævre driblinger på midtbanen, var tæt på at bringe sig i en noget prekær situation, da han varmede bolden for længe på den defensive midtbane. 1way erobrede bolden og var hurtigt to mand alene med Søren Sørensen i forsvaret og i dagens anledning reservemålmand Gert Nielsen. Søren Sørensen begik et professionelt frispark, hvilket retfærdigvis kostede et gult kort og ti minutters udvisning, men reddede kastanjerne ud af ilden i første omgang.

Gult kort kostede dyrt
Det skulle alligevel vise sig lidt senere at koste dyrt. Fire minutter senere bragte 1way sig alene igennem med Gert Nielsen i AIK-målet, som lige akkurat fik det yderste af neglene på, så bolden røg på overliggeren og gik i spil igen, og minuttet inden AIK Frederiksholm blev fuldtallige igen kom kampens første mål så.

1way fik kombineret sig forholdsvist enkelt igennem AIK's højreside, og efter tre 1-2-kombinationer lå bolden i nettet til 1-0. Noget af en bét for frederiksholmerne, der kort efter blev fuldtallige igen.

Kristian Juul Larsen kunne have udlignet inden pausen, da han strøg af sted i et ridt op ad banen. Men hans afslutning blev parreret til hjørnepark af hjemmeholdets målmand, så det blev ved de 1-0 ved pausen.

Her måtte AIK Frederiksholm desværre vinke farvel til to spillere, der var nødt til at gå for at nå til en konfirmation. Med kun én - endda halvskadet - spiller på udskiftningsbænken var de hårdtramte gæster nødsaget til at spille med 10 mand i hele anden halvleg. Det var derfor frygtet, at 1way ville få overtaget og kræfterne slippe op i takt med, at man kom længere og længere hen i kampen.

Men hjemmeholdet var langt fra skræmmende, og på trods af overtallet formåede 1way faktisk ikke at være spilstyrende. AIK Frederiksholm kæmpede bravt, men havde som i første halvleg store problemer med at finde medspillere, hvorfor afleveringerne ofte enten var uden adresse i et tomt område eller direkte i fødderne på en modstander.

Tæt på udligning
Udligningen burde nok være kommet efter 19 minutters spil i anden halvleg, da Dennis Lystrup forfulgte en lang bold. Bolden havnede derpå hos Lars Andersen i modstanderens straffesparksfelt, men i helt fri position mod målmanden fik han ikke ordentlig ram på bolden, og det store chance løb ud i sandet.

I det 73. minut gjorde Dennis Lystrup bestemt ikke tingene lettere, da han i frustration over en offside-kendelse sparkede bolden væk. Og det kostede helt fortjent et gult kort og ti minutters afkøling på sidelinjen. Dermed var det i dén grad op ad bakke for AIK Frederiksholm, som altså skulle klare sig med ni mand mod 11.

Alligevel gik der kun to minutter, inden bolden lå i netmaskerne bag 1ways keeper. Nicklas Madsen fandt med en aflevering, der blev rettet af i 1way-forsvaret, Lars Andersen tæt under mål, og endelig fik anføreren held med sin afslutning, og udligningen til 1-1 var en realitet.

Om AIK-spillerne fortsat nød udligningen minuttet efter, skal være usagt. Men desværre fik 1way pludselig meget plads til først at spille sig frem til en uhyggelig farlig chance, som Gert Nielsen i AIK-målet reddede flot. Men på det efterfølgende forsøg var han prisgivet bag et ekstremt passivt forsvar, og så var 1way igen i front nu med 2-1.

Selv med to mand i undertal formåede AIK Frederiksholm faktisk at spille sig frem til flere chancer, mens 1ways eneste mission det sidste kvarter af kampen var at trække tiden så meget ud som muligt.

Drama i slutminuttet
Det var da meget tæt på at blive 2-2, da bolden pludselig havnede hos en helt umarkeret Dennis Lystrup ved bageste stolpe. Hans hovedstød blev dog reddet på stregen af målmanden - nogle mente, at bolden først blev reddet inde i målet, og at der derfor burde være fløjtet for mål. Kort efter fløjtede dommeren kampen af, og det blev ved de 2-1 til stor ærgrelse for gæsterne. Omstændighederne taget i betragtning med masseafbud og ti mand det meste af kampen skal frederiksholmerne nok alligevel være godt tilfredse med det spinkle nederlag.

Næste turneringskamp er først om tre uger, men allerede tirsdag 5. maj kl.19.00 tørner AIK Frederiksholm på hjemmebane ind i HB fra Københavnsserien i pokalturneringens 2. runde. Her bliver der lejlighed til at krydse klinger mod en modstander, som AIK Frederiksholm senest spillede mod i 2007, da begge mandskaber lå i Serie 1. Her blev det til et 3-1-nederlag i Fælledparken og 11-0-nederlag på hjemmebane i Valby Idrætspark.

Mulighederne for en forbedring af seneste resultat er altså bestemt til stede - og hvorfor ikke gå efter Europa Cup og de bonede gulve. Pokalturneringen er som bekendt den korteste vej til Europa, når man ligger i Serie 3 til daglig.
 


1way FF-AIK Frederiksholm 2-1 (1-0)
Opstilling (4-4-2): Gert - Kristian G., Martin S., Mikkel S., Søren - Kristian J., Lars A. (anfører), Nicklas, Frederik M. - Frederik B., Dennis L. - (Mikkel L.).
Mål: 1-0 (37), 1-1 Lars A. (75)), 2-1 (77).
Gule kort: Søren (AIK Fr.holm), Dennis L. (AIK Fr.holm).
Røde kort: Ingen.


 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm