Hattrick bag AIK-sejr

Herresenior 1
Lørdag, 23. maj 2015 00:00

Tommy "Tordenstøvle" Andersen scorede hattrick for AIK Frederiksholm i 3-1-sejren over Volvox.

Med tre mål og dermed et hattrick var den garvede målræv Tommy ”Tordenstøvle” Andersen endnu engang ophavsmanden til en solid 3-1-sejr for AIK Frederiksholm hjemme mod Volvox i lørdagens hjemmekamp. Størrelsen på sejren var dog en smule for lille efter spil og chancer.

Allerede fra starten af lørdagens hjemmekamp mod Volvox var det tydeligt at se styrkeforskellen mellem de to mandskaber. Hjemmeholdet AIK Frederiksholm lagde således et massivt pres fra første minut, og Frederik Blok, der i dagens anledning var flyttet ned på midtbanen for at gøre plads til Tommy Andersen og Danny Nielsen i front, skulle nok have gjort det til 1-0, da han brændte en stor chance.

Tommy Andersen var også tæt på at gøre det til 1-0 efter syv minutter, da anfører og lillebror Lars Andersen fandt ham med en flot aflevering. Desværre reddede målmanden til hjørnespark, hvilket havnede hos netop Lars Andersen. Men hans skud strøg lige forbi mål.

Volvox kan i hvert fald ikke påstå, at de ikke var advaret mod hjemmeholdet efter den hæsblæsende start. Alligevel kunne de ikke stillet noget op, da Danny Nielsen fikst fandt Tommy Andersen tæt under mål efter ti minutters spil. Den garvede målræv svigtede ikke og ekspederede sikkert bolden i mål til en fuld fortjent 1-0-føring til AIK Frederiksholm.

Men her stoppede hjemmeholdets overlegenhed ikke. Minuttet efter burde Frederik Blok have udbygget føringen, men hans skud ramte overliggeren. Dennis Lystrup var hurtig til at følge op og stod i helt fri position alene med Volvox-målmanden, da dommerens fløjte lød for en noget tvivlsomt dømt offside. Det så bestemt ikke ud som om, at Dennis Lystrup stod i offside-position, i det øjeblik Frederik Blok skød.

Længere mellem chancerne
Der blev længere imellem chancerne som halvlegen skred frem, men det blev alligevel til en scoring mere kort før pausen. Volvox hentede et gult kort tre minutter inden pausen for et frispark mod Lars Andersen. Minuttet efter lå bolden så for fødderne af Tommy Andersen på kanten af modstanderens straffesparksfelt, og med et maskeret skud sendte han læderkuglen ind bag en prisgivet Volvox-keeper til 2-0.

Selv om det var en dejlig føring ved pausen, burde den nok have været noget større.

I anden halvleg blev styrkeforholdet lidt mere jævnbyrdigt – dog fortsat med AIK Frederiksholm som det mest toneangivende hold. Volvox nærmede sig en reducering efter kun to minutters spil, men heldigvis for frederiksholmerne fik forsvaret kastet sig heroisk ned og blokeret skuddet.

Kun fire minutter senere slog hjemmeholdet kontra. Lars Andersen fandt med en følt aflevering i dybden storebror Tommy Andersen, der strøg fra modstanderne og udplacerede målmanden til 3-0.

Spillet bølgede herefter frem og tilbage, og det var tydeligt at begge mandskaber efterhånden begyndte at lide træthed. Omkring halvvejs i halvlegen måtte Mathias Andersen i AIK-målet hive en stor redning ud af ærmet, da han fik vippet bolden, der havde retning mod det ene målhjørne, til hjørnespark.

Det var dog en stakket frist. For i det 69. minut fik Volvox spillet sig alt for let igennem AIK-defensiven i venstre side og kunne reducere til 1-3.

Aldrig tvivl om sejrherren
Resten af kampen bød på enkelte sporadiske chancer, men der var aldrig rigtig tvivl om sejrherren. AIK Frederiksholm kunne da også triumferende række armene i vejret, da kampens udmærkede dommer fløjtede af.

Med lørdagens sejr lagde AIK Frederiksholm lidt mere afstand til den absolutte bund i rækken. Ingen ved dog endnu, hvor den endelige nedrykningsstreg kommer til at ligge, så ethvert point i de sidste fem kampe kan være livsvigtige.

Næste kamp er ude mod Vestia på lørdag 30. maj kl.13.30.
 


AIK Frederiksholm-Bk. Volvox 3-1 (2-0)
Opstilling (4-4-2): Mathias - Kristian J., Lars A. (anfører), Kristian G., Alexander - Mikkel S., Christian S., Dennis L., Frederik B. - Tommy, Danny - (Nicklas, Martin J.).
Mål: 1-0 Tommy (10), 2-0 Tommy (43), 3-0 Tommy (51), 3-1 (69).
Gule kort: Bk. Volvox 1.
Røde kort: Ingen.


 
free pokerfree poker

Kontakt

Herresenior 1

Kontakt: Allan Mogensen
Tlf. 31 61 11 81
 

Træning

Tirsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Torsdag, kl.18.00-19.30.
Valby Idrætspark, bane 25.

Kontakt evt. Allan Mogensen, tlf. 31 61 11 81

 

Web TV

Sponsorer


 
tfs 

Rostgaard Byggeservice

 Malerfirmaet Mikkel Stoltz


 

 


  

  


 

 

Copyright 2011, AIK Frederiksholm