Kontingent

Boldklubben AIK Frederiksholm er en af landets billigste klubber at spille fodbold i. Som aktiv fodboldspiller koster det nemlig kun 500 kr. halvårligt at være medlem med alle de fordele, det også indebærer.

Der er bl.a. for herresenior træningstøj, spilletøj, store klubrabatter på alskens sportsudstyr og meget andet.

Er du ikke interesseret i at spille selv, men ønsker du alligevel at være medlem af klubben og stadig kunne benytte dig af klubbens mange tilbud som bl.a. billard, banko, fester, lotteri og meget andet, kan du blive passivt medlem. Det koster kun 100 kr. for et helt år.

Betal din kontingent i tide - og drag nytte af alle medlemsfordelene!

Kunne du tænke dig at spille fodbold i AIK Frederiksholm, er du meget velkommen til at møde op og træne med. Du kan enten spille for herresenior (over 17 år), damesenior (over 16 år), oldboys (over 33 år), veteran (over 40 år), masters (over 50 år) eller grand old masters (over 60 år).

Hvis du har spørgsmål til kontingent, er du naturligvis også meget velkommen til at skrive til klubben pr. email på: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Du kan også kontakte kasserer Mikkel Lambach direkte på tlf. 2917 0902.

Kontingent satser for aktive medlemmer (sæsonen 2015):
500 kr. ved betaling halvårligt (senest pr. 1. marts og pr. 1. august)
900 kr. ved betaling helårligt (senest pr. 1. marts)

Sådan betaler du kontingent
Den letteste måde at betale sin kontingent er at benytte Netbank.

1) Du skal i din netbank vælge "Betal indbetalingskort".
2) Derefter skal du indtaste: +01 og så 1065351.
3) Så udfylder du beløbet: 500 kr. for en halvsæson eller 900 kr. for hele sæsonen.
4) Husk at udfylde dit navn og adresse, og skriv gerne i beskedfeltet enten "kontingent forår" eller "kontingent hele året".